Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulahús termékeivel is nyerhetünk a SZÍVezd ki Magyarországot! játékon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. augusztus 24. 15:00
A Gyulahús termékeivel is nyerhetünk a SZÍVezd ki Magyarországot! játékon
A december 28-ig tartó kampány főnyereménye egy gépkocsi

Papírtermékek, kekszek, tészták és konzervek mellett a Gyulahús Kft. termékei is megtalálhatók a SZÍVezd ki Magyarországot! címmel elindult  nyereményjáték termékei között. A több márka összefogásával megvalósult kampányban hét hazai cég fogott össze, és valósította meg a játékot, mely augusztus 15-től egészen december 28-ig tart. A termékek megvásárlásával napi, heti és havi nyereményekkel lehetnek gazdagabbak a jelentkezők, akik között végül egy személygépkocsit is kisorsolnak.

____Eredeti-alap.jpg

A játékban a Gyulahús Kft. hat terméke vesz részt

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Vásárláskor meg kell őrizni a blokkot, majd a termék kódját feltölteni a játék www.magyarszivek.hu elnevezésű weboldalára. Ahonnan játszanak, ott a weboldal Magyarország-térképén egy szív jelenik meg, így kapcsolódik a megjelenés a játék nevéhez – emelte ki lapunknak Molnár Éva kereskedelmi vezető, majd hozzátette: 2014 óta vannak kapcsolatban a játékot összefogó Magyar Termék Nonprofit Kft.-vel.

Gila Éva marketingmenedzser hozzáfűzte: partnerük, a Magyar Termék Nonprofit Kft. azokat a folyamatokat igyekszik összefogni, amelyek a magyar termékeket népszerűsítik.

Ezúttal azokat a termékeinket igyekszünk bevonni a játékba, amelyek kevésbé ismertek. A játékban a Gyulahús Kft. hat terméke: a Gyulai kolbászfűszeres májas, a szeletelt marhaszalámi, a marha-vékonykolbász és -vastagkolbász, a Kastély szalámi és a kézműves vékonykolbász vesz részt – tette hozzá a cég marketingmenedzsere.

Érdemes kipróbálni a Gyulai még kevésbé ismert termékeit is, hiszen a játékban napi nyereményként pendrive-okat, hetente telefonokat és hátizsákokat, havonta pedig kerékpárokokat sorsolnak ki a fődíjként meghirdetett Suzuki Vitara mellett. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)