Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hogy a vevő is jól járjon!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/SJ • HÍREK • 2017. augusztus 24. 16:00
Hogy a vevő is jól járjon!
Pixelcomputer–Infobox: a legolcsóbbat egy helyen

A régió legolcsóbb informatikai szaküzletét Gyulán, a buszpályaudvari üzletsoron találják meg a vásárlók. A vállalkozás – amely hétköznap este fél hétig tart nyitva – számítástechnikai eszközök, telefonok és ezek kiegészí- tőinek értékesítésével, valamint szervizelésével foglakozik. A folyamatos akciók mellett a tulajdonosok nyereményjátékkal is kedveskednek a vevőknek: az üzlet Facebook-oldalán havonta nagy értékű nyereményeket sorsolnak ki a megosztók és kedvelők között.

Szatmári Béla és Nagy Attila 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A Vásárhelyi Pál utca 6. szám alatti üzlethelyiségben két cég működik: a telefonokat és az azok kiegészítőit árusító Infobox, valamint a laptopok, asztali számítógépek és egyéb számítástechnikai eszközök forgalmazásával, illetve szervizelésével foglalkozó Pixelcomputer. A vállalkozások vezetői – Nagy Attila és Szatmári Béla – fél éve döntöttek úgy, hogy együtt folytatják tevékenységüket. Véleményük szerint ezzel a lépéssel a vásárlók jártak a legjobban, akik a két cég egybeolvadásával az összes informatikai és telekommunikációs eszközt megtalálhatják az üzletben.

Az ügyvezetők elmondták: a térségben ők számítanak a legolcsóbbnak a piacon, üzletükben akár 32 ezer forintért is lehet laptopot kapni. A két cégvezető úgy látja, mindezt elsősorban jó összeköttetéseiknek köszönhetik. Hozzátették: üzletpolitikájukban „a kevesebb haszonnal nagyobb forgalom” elvét követik. Mint fogalmaztak, az olcsó ár mellett a minőségre is törekszenek, mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak üzletükből.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Mint megtudtuk, a kereskedésben elsősorban olyan használt gépeket árulnak, amelyeket már előzetesen bevizsgáltak és teszteltek. Nagy Attila és Szatmári Béla természeten az egyedi megrendelői kéréseknek is eleget tesz, és szakmai kérdésekre is szívesen válaszol.

A cégvezetők aláhúzták: minden termékre és az elvégzett munkára is teljes körű garanciát vállalnak, és annak lejárta után sem utasítják el az ügyfeleket. Kiemelték továbbá, hogy garanciális probléma esetén a hibás eszközt – az internetes kereskedelemben egyedülálló módon – saját költségen szállíttatják el az ország bármelyik pontjáról. Az üzletben az akkumulátorokra is vállalnak jótállást, ami használt árukat forgalmazó cégek esetében nem jellemző.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Nagy Attila és Szatmári Béla arról is beszélt, hogy a nagy forgalmú üzlet árukészletét folyamatosan bővítik. Terveik között szerepel egy webáruház elindítása, illetve a telefonértékesítés kiterjesztése – avattak be a részletekbe. A kereskedésben a telefontokok, üvegfóliák, autós kiegészítők, tabletek széles kínálata közül válogathatnak a vevők. Az Infobox azonban nemcsak telekommunikációs eszközöket forgalmaz, hanem azok javítását is vállalja.

A kereskedés hétfőtől péntekig 8 órától 18.30-ig, szombaton 9 órától 13 óráig tart nyitva. Az üzletben újabb és újabb akciókkal várják a betérőket, és a cégek havonta nyereményjátékot is hirdetnek. Ezekről a Pixelcomputer és az Infobox Facebook-oldalán értesülhetnek az érdeklődők. Szatmári Béla a 06-70- 385-6780-as, Nagy Attila a 06-30-491-9613-as telefonszámon érhető el. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)