Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rajtra kész a Pocakos Triatlon mezőnye!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. augusztus 05. 12:35
Rajtra kész a Pocakos Triatlon mezőnye!
Idén is a Kempf-tónál zajlik majd az amatőr-buliverseny

Immár hatodik alkalommal rajtol el a Pocakos Triatlon elnevezésű amatőr-buliverseny augusztus 5-én. A jótékony célú rendezvénynek idén is a paradicsomi szépségű Tópart Szabadidő Centrum ad otthont.

____Eredeti-P1220701.JPG

Innen rajtol a VI.Pocakos Triatlon mezőnye

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy az elmúlt években, idén is több kategóriában lehet nevezni: női 35 év alatti, női 35 év feletti, férfi 40 év alatti, férfi 40 év feletti, női váltó, férfi váltó és családi váltó kategóriában indulhatnak a résztvevők. Mindenkinek ugyanazt a távot kell teljesítenie, azaz 500 méter úszást, 15 kilométer kerékpározást és 3500 méter futást.

Az igen népszerű megmérettetésre nem csak „pocakos” indulókat várnak, hiszen a verseny mindenki számára nyitott. A nevezés már a vége felé közeleg, 15 óráig várják a bátor jelentkezőket.

A szervezők a látogatókról is gondoskodtak, hiszen a beachen hideg italokkal és meleg étekkel is szolgálnak majd, de ki lehet próbálni a röplabdát vagy a kajakozást is, nem is beszélve a tó hűsítő vizéről.

Az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület által szervezett amatőr-buliverseny 16 órakor startol el a Tópart Szabadidő Centrumban. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)