Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Volt, aki a Bárdos-hídnak, volt, aki oszlopnak ütközött

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. augusztus 02. 14:30
Volt, aki a Bárdos-hídnak, volt, aki oszlopnak ütközött
Több közlekedési baleset sérültjét is ellátták a gyulai mentősök

Négyen szenvedtek könnyebb sérülést közlekedési balesetben a múlt héten – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője.

A mentőtiszt elmondta: július 24-én egy személygépkocsi oszlopnak ütközött az illetékességi területükön. A balesetben egy középkorú férfi sérült meg a fején.

Két nappal később, július 26-án egy autós a Bárdos-hídnak ütközött. A személygépkocsi vezetője a vállán szerzett könnyebb sérülést.

Schneider László beszámolt róla, július 29-én ismét közlekedési baleset helyszínére riasztották a mentőket. Mint megtudtuk, egy segédmotoros az elé ugró macska miatt elesett, és karsérüléseket szenvedett.

A gyulai mentősök másnap egy nyolcéves gyereket láttak el, aki szintén közlekedési balesetben szerzett könnyebb, felületi sérüléseket.

A mentőtiszt azt is elmondta: a hét közepén többeket hasmenés, hasfájás miatt kellett ellátniuk. A mentősök július 27-én egy férfit bordatörés gyanújával szállítottak kórházba, miután leesett egy állványról. Másnap egy felszolgáló vágta el a lábszárát a munkahelyén, őt is ellátták a szakemberek. Egy férfi szkanderozás közben sérült meg a kezén július 29-én, őt a baleseti sebészetre vitték be.  

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)