Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Leállt a légzése egy idős férfinak az elmúlt héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. július 25. 13:30
Leállt a légzése egy idős férfinak az elmúlt héten
A mentőállomás vezetője szerint szerencse, hogy élve szállították kórházba

Félrenyelt és leállt a légzése egy idős férfinak az elmúlt héten – tudtuk meg Schneider Lászlótól, a gyulai mentőállomás vezetőjétől. Elmondása szerint szerencse, hogy élve tudták beszállítani a kórházba, de túlélte az esetet.

Július 17-én a várfürdőbe kellett kiszállniuk a mentősöknek, ahol egy nyolcéves gyermek szenvedett fejsérülést. Ugyanazon a napon egy édesanya és gyermeke szenvedett égési sérülést, egy férfi pedig összekeverte a kontaktlencse folyadékot más anyaggal, így őt is el kellett látni.

Július 18-án bokasérülést szenvedett egy férfi futballozás közben, a fürdőben pedig fejjel lefelé csúszott le egy másik, aminek nyak- és fejsérülés lett az eredménye.

Július 19-én magasföldszinti lakásának erkélyéről zuhant ki egy asszony, neki a gerince sebesült meg, 20-án pedig az ájulások és a mellkasi panaszok domináltak.

Két nappal később egy idős nő került veszélybe, amikor véletlenül a férje gyógyszerét vette be. Másnap két darázscsípést is elláttak a gyulai életmentők, és egy ötéves gyermek szenvedett fejsérülést, amikor elcsúszott a kádban. A hét egy gyógyszer- és alkoholmérgezéssel végződött, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem történt tragédia.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)