Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az udvaron töltötte az éjszakát egy idős asszony, miután elesett

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. július 11. 11:30
Az udvaron töltötte az éjszakát egy idős asszony, miután elesett
A gyulai mentősök kielégítő állapotban szállították kórházba

Az egész éjszakát az udvaron töltötte egy idős asszony, miután elesett és nem tudott felállni – tudatta lapunkkal Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője. A nőre másnap reggel találtak rá a szomszédok, a mentők pedig kielégítő állapotban szállították kórházba.

Július 3-án egy közlekedési balesethez kellett kiszállniuk a gyulai életmentőknek, miután egy autós lesodródott az útról, átrepült egy kerítésen autójával, ami az oldalán állt meg. Könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Ugyanazon a napon egy vaskapu borult egy nő lábára, aki többszörös lábszártörést szenvedett, majd egy másik asszonnynak egy 6-8 centis vasdarab állt a lábába. Mindkettejüket kórházba vitték.

Július 4-én vaddarazsak támadtak meg egy mezőn kaszáló férfit, akinél allergiás reakciók léptek fel, ezért őt is beszállították. Egy nappal később egy három éves kislányhoz riasztották a mentősöket, akinek beszorult a karja egy szék karfája mellé, de miután beolajozták kiszabadult, így nem kellett kórházba vinni.

A hét közepén egy nőhöz riasztották a fürdővárosi mentősöket, aki öngyilkosságot kísérelt meg azzal, hogy maró hatású anyagot ivott, őt súlyos állapotban szállították el. Július 8-án egy sikeres újjáélesztésnek örülhettek a mentőállomás dolgozói, egy nappal később pedig egy darázscsípést láttak el a Városerdőn.

Schneider László hozzátette, hogy az elmúlt héten számos alkalommal kellett ájulásos rosszulétes eseteket ellátniuk.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)