Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rendszeres adománnyal segítik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. június 30. 19:11
Rendszeres adománnyal segítik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
Július 3-án írják alá a koraszülöttmentő beszerzésének hivatalos dokumentumait

Örömteli hírt osztottak meg június 30-án, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány képviselőivel az Almásy-kastély Látogatóközpont teraszán: dr. Fodor Zsuzsanna és dr. Abdulrahman Abrulrab Mohamed egy rendszeres adományozásról szóló ígéretet kapott Tóth Ákostól és Kiss Edittől, a Human Bioplazma Kft. képviselőitől.

Dr. Fodor Zsuzsanna, Kiss Edit, dr. Abdulrahman Abrulrab Mohamed és Tóth Ákos

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Tóth Ákos, a cég ügyvezetője elmondta: az első adományt már korábban elutalták a cég bankszámlájára, majd úgy döntöttek: mostantól újabb és újabb összegeket különítenek el a nemes célra.

Tóth Ákos hozzátette: a mindennapokban ők maguk is az életmentés érdekében dolgoznak, hiszen olyan gyógyszerek kifejlesztése a feladatuk, amelyeket többek között dr. Abdulrahman Abrulrab Mohamed is használ munkája során.

– A termékeinknek köszönhetően kerültünk kapcsolatba, és kezdtük meg a közös munkát 13 évvel ezelőtt – részletezte Kiss Edit, a cég munkatársa. – Békés megyeiként, amikor meghallottam, hogy az alapítványnak milyen nagy szüksége van a segítségre, azonnal a főnökömhöz fordultam, aki gondolkodás nélkül igent mondott a támogatás ötletére – tette hozzá.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Dr. Abdulrahman Abrulrab Mohamed, az alapítvány kuratóriumának elnöke, a gyűjtést gondozó gyermekorvos fontosnak tartotta kiemelni, hogy a jótékonysági akció három alappilléren nyugszik, melyek közül csupán az egyik a mentőautó árának összegyűjtése.

– A vásárlás után az eszközök beszerzésére fókuszálunk, és mindezeken túl az autót működtetnünk is kell, így a gyűjtés természetesen nem áll meg. Minden apró támogatásnak örülünk. Nemrégiben egy dévaványai családi napon gyűjtöttek össze nekünk félmillió forintot, melyért szintén nagyon hálásak vagyunk – emelte ki az alapítvány első embere.

A sajtótájékoztatón közölték: július 3-án írják alá a mentőautó beszerzésének hivatalos dokumentumait, így ősz elejétől már működhet is a megyei adományokból megvásárolt koraszülött-mentőautó. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)