Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Életmódtábor lesz a gyulavári kastélyban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. K. E. • HÍREK • 2017. június 15. 16:30
Életmódtábor lesz a gyulavári kastélyban
Gyulai általános iskolások jelentkezését várják

Az egészséges életmód jegyében zajló táborba július 10-ig várják a jelentkezőket.

A tábort az Egészségügyi Alapellátási Intézmény Egészségfejlesztési Irodája, a gyulavári kastély és az Együtt Gyulaváriért Egyesület szervezi augusztus 14–18. között hétfőtől péntekig 7.20-tól 17 óráig a gyulavári kastélyban és környezetében: a sportpályán, a játszótéren és az X-Parkban.

A programok mindennapos sportolási lehetőséget biztosítanak. Lehet majd kerékpározni, aerobikozni, focizni, táncot tanulni, de művészkedni is, hisz a kínálat a kreatív foglalkozásokra is kiterjed. A részvevők megtekintik majd a kastélyt, megismerkednek Gyulavárival és híres szülötteivel, a szabadban történő festés szépségeivel, a fotózás rejtelmeivel.

Olvasásra a Mogyoróssy János Városi Könyvtár tábori tékája buzdítja majd a jelenlévőket, ám keresztrejtvényfejtés, diavetítés, agyagozás, társasjátékozás, csillámtetoválás és arcfestés is színesiteni fogja a nebulók délutánjait.

Az együtt töltött időt pénteken 15 órakor ünnepség zárja, amelyre a hozzátartozókat is szeretettel várják.

A táborba szakembereket is meghívnak, hogy mentorálják az apróságokat: pedagógusokat, sportoktatókat, dietetikusokat, művészeket, gyulai sportegyesületek képviselőit, orvosokat.

Az egészséges életmód jegyében a szervezők tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítanak, emellett salátakészítésre és közös pizzasütésre is adnak lehetőséget.

Jelentkezni július 10-ig lehet Sipaki Máriánál (tel.: 06-70/491-2229). A részvételi díj fejenként 4750 forint. A táborban legfeljebb 25 főt tudnak fogadni.  

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)