Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Eredményes tavaszt zárhatnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2017. június 08. 13:30
Eredményes tavaszt zárhatnak
Mindkét gyulai teniszcsapat feljutott a dobogóra
____Eredeti-IMG_3731.JPG

A gyulai teniszezők 

Fotó: Dávid Szilvia 

A gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub két osztályban is érdekelt volt az Országos Csapatbajnokságban. 

Az ob II.-es csapat Szegeddel, Kiskunfélegyházával és három budapesti csapattal került egy csoportba, majd miután minden mérkőzését megnyerte, a tavaszi fordulót az első helyen zárta. Amennyiben az őszi fordulókban is ilyen eredményesek lesznek a fiúk, akkor osztályozót játszhatnak az első osztályba kerülésért, amiért minden meg is tesznek. A klub életében ilyen lehetőség még nem adódott. A csapat tagjai: Szeri Dávid, Lovász Zoltán, dr. Kopcsák Zoltán, Csernus István, Kovács Zoltán, Oláh Imre, Domján Tamás, Juhász Zsolt és Kincses Bence.

A harmadosztályban szereplő csapatunk is rendkívül eredményesen játszott a bajnokságban, a szegedi együttes mögött a második helyet szerezték meg. A gyulai fiúk maguk mögé utasították Békéscsaba, Szeghalom, Orosháza és Szarvas alakulatait. A csapat tagjai: Oláh Imre, dr. Szelezsán Róbert, Kincses Bence, dr. Hajdú László, Abrudán Attila, Hajdu Zoltán János, Gyimesi Márton, Havasi Róbert, Tihanyi Tamás, dr. Bagdi Árpád, Varga László, Havas István és Csatári Tamás. 

A bajnokság őszi fordulói szeptember első hétvégéjén kezdődnek, de a játékosok addig is több egyéni versenyen szerepelnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)