Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szerelemből gyújtogatott volt élettársa házában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. június 08. 14:30
Szerelemből gyújtogatott volt élettársa házában
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Nem tudta túltenni magát a szakításon, ezért felgyújtotta volt élettársa házának melléképületét egy férfi Csanádapácán. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rongálás miatt folytatott nyomozást egy 61 éves csanádapácai férfi ellen, aki 2016. december 23-án korábbi párjánál gyújtogatott.

Először 20 óra előtt ment el a nő házához, átmászott a kerítésen és a kazánházban meggyújtotta az összerakott tüzelőt. A férfi volt élettársa nem sokkal később észrevette a füstöt és eloltotta a tüzet. Éjszaka a gyanúsított ismét elment a nőhöz, és a melléképület két másik helyiségében is tüzet okozott. A nő felébredt a zajra, hívta a tűzoltókat.

Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói másnap délelőtt elfogták a férfit, aki beismerő vallomást tett. Nem tudta elfogadni, hogy volt párjával vége lett a kapcsolatuknak, ezért gyújtotta fel a nő házának melléképületét.  

Az Orosházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a rongálás miatt folytatott nyomozást 2017. június 7-én lezárta, és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal elküldte az Orosházi Járási Ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)