Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három férfi, három eset

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. április 14. 18:00
Három férfi, három eset
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Békéscsabán, a Gyár utcából április 13-án 19 óra 15 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. 

Igazolgatáskor az alkoholszondás mérés eredménye pozitív lett, és a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az 52 éves személyt járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette. Ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök büntető feljelentést is tettek ellene, három napon belül pedig bíróság elé állíthatják.

A Békési Rendőrkapitányság április 13-án szabálysértési őrizetbe vett egy békési férfit, akinek a Békési Járásbíróság korábban megtiltotta, hogy felvegye a kapcsolatot volt feleségével. Ennek ellenére megjelent a nő házánál, megpróbált bejutni hozzá és beszélni vele. A rendőrség munkatársai a 47 éves férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei április 13-án 16 óra 25 perckor Békéscsabán elfogtak egy másik férfit is. A 69 éves békéscsabai T. Zoltánt csalás és magánokirat-hamisítás miatt körözte a Szegedi Rendőrkapitányság. A férfit előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)