Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megmutatta erejét a női kézilabda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 14. 19:00
Megmutatta erejét a női kézilabda
Gyulasport Nkft.–Euronovex USE 31–31 (16–16)

A serdülő kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának 5. fordulójában a Gyulasport NKft. együttese az Euronovex USE csapatát fogadta április 13-án. A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban lejátszott mérkőzésen a visszavágásra készültek a Belli-tanítványok, hisz a rájátszás első fordulójában húszgólos vereséget szenvedtek Tápiószelén. 

____Eredeti-P1160920.JPG

A lendület kezdete

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ennek megfelelően már a mérkőzés első percében a gyulai csapat vezetett a bajnokesélyes ellen. Ekkor Gyepes Rita kezdte meg a gólgyártást egy gyönyörű dobással. Ugyanebben a percben Szabó Leila is csatlakozott társához. A Tápiószelei csapat természetesen felvette a kesztyűt, és gyorsan egalizálta az eredményt. Felváltva estek a gólok, a két együttes között azonos erőviszonyok feszültek.

A félidő elején a hazai csapat vezetett egy góllal, majd egyenlítettek a vendégek. Ez a sorminta a 11. percben fordult meg, amikor az ellenfél csapata kettővel elhúzott a fürdővárosiaktól (6–8). A Majorné Horváth Izabella vezette gyulai lányoknak azonban egyetlen perc alatt sikerült egyenlíteniük, majd egy 7–2-es szériát produkálva hárommal el is húztak riválisuktól. A 19. percben a vendégek újra rákapcsoltak, és újból kiegyenlítettek. Ezután újra adok-kapok helyzet alakult ki, hisz újra felváltva találtak a hálóba a csapatok. Ennek lett köszönhető a 16–16-os állás.

A második félidő vendéggóllal kezdődött és folytatódott, hisz a 38. percben már négy góllal vezetett a Pest megyei gárda. A Belli-tanítványok hat perccel a mérkőzés befejezése előtt még négygólos hátrányban voltak, az akarat diadalaként azonban egy 5–1-es szériát produkálva 31–31-es döntetlenre hozták ki a mérkőzést. 

A Gyulasport NKft. serdülő csapata diadalittas döntetlenjével tartja helyét a rájátszás hetedik helyén. Legközelebb az ugyancsak verhető ellenfélként számon tartott Dabas KC VSE otthonába látogat. A Dabas elleni mérkőzést újra hatékonyan segítheti majd a Gyepes Laura és Szabó Leila alkotta kettős, a két lány ugyanis a góllövőlista előkelő 5., illetve 6. helyét foglalja el.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)