Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Báloztak a sérült gyermekekért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2017. március 01. 16:40
Báloztak a sérült gyermekekért
Mintegy százötvenen vettek részt az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület jótékonysági rendezvényén
____Eredeti-_DSC5792.JPG

Felföldi Sándor beszámolt az elmúlt év eredményeiről és az idei tervekről

Fotó: Falusi László 

Idén is megrendezték az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület által életre hívott jótékonysági bált február 24-én. A rendezvénynek a gyulai Vigadó adott otthont, ahol mintegy százötvenen élték át újra az elmúlt év sikereit.

Az est házigazdája Dombovári Vanda, a Gyulai Várfürdő Kft. kommunikációs marketingigazgatója volt, aki köszöntötte az egybegyűlteket. Az estet megtisztelte jelenlétével dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere is.

Nyitóbeszédében Felföldi Sándor, az egyesület elnöke beszámolt az elmúlt év eredményeiről, valamint az idei év terveiről is. Az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület a tavalyi évben pályázati támogatással nemzetközi tábort hívott életre, melynek keretében gyulai sérült fiatalok és kísérőik látogattak el Erdélybe, illetve Erdélyből is érkeztek fiatalok Gyulára. A jótékonysági szervezet közel négyszáz szociálisan rászoruló Békés megyei gyermeket táboroztatott Gyulán, felejthetetlen élményt szerezve ezzel számukra.

Egy sikeres pályázatból gyógyászati segédeszközök beszerzésére nyertek 2,4 millió forintot. A nemes célokért küzdő szervezet első embere azt is elmondta, hogy az egyesület új, mindenre kiterjedő honlapja már elérhető a www.serultgyermekekert.hu címen.

– A tavalyi évben már nyolcadik alkalommal rendeztük meg a Várfürdő Futást, amelyen közel ezerötszáz amatőr sportoló állt rajthoz. Ezenkívül, sikeresen bonyolítottuk le a Pocakos Triatlon és a Halloweenfutás nevű jótékonysági rendezvényeinket is.

A szervezet vezetője aláhúzta, hogy ebben az évben is töretlen erővel folytatódnak a rendezvények, és jutnak el a megfelelő helyekre a támogatások.

A protokolláris események után vacsorával, a Balkán táncegyüttes előadásával és az Antovszki Band remek zenéjével lazíthattak a „város hősei”. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)