Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - És jött az óriás…

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 28. 15:46
És jött az óriás…
Gyulai Color KE–BKG-Prima SE 37–146 (8–38, 8–28, 10–45, 9–35)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában a Gyulai Color KE csapata a bajnokság éllovasát látta vendégül február 25-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. 

Gyulai Color KE: Kenéz 12/6, Schriffert 5, Váczi 4, Szénási 3, Schneider, Beleznai, Gyarmat 4, Fórián 6, Magyar 3/3. Vezetőedző: Hajdú Zoltán.

Hajdú Zoltán legénysége bár felvette a kesztyűt, nem bírhatott a bajnoksághoz mérten is túl erős vendég gárdával. A hét légióssal és több egykori első osztályban szereplő hazai játékossal felálló vendégek papírforma-győzelmet arattak a fiatal Hajdú-gárda ellen.

– Ha, annyit mondok, hogy hét jól képzett légióssal (amerikai, arab, norvég, üzbég) és több magasabb osztályt megjárt, minőségi magyar játékossal érkezett a Prima SE, akkor elmondtam mindent. Reális a különbség, viszont ellenfelünk indokolatlanul szerepel ebben a bajnoki osztályban – fogalmazta meg gondolatatait a vezetőedző.

A Gyulai Color KE nem pihenhet, hiszen a következő körben a tabella második helyezettje, a DEAC együttese pattogtat a városi „arénában”.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)