Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lezárult a 2017-es Sportcsarnok Kupa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 27. 16:55
Lezárult a 2017-es Sportcsarnok Kupa
Az El-Finitó-Magyarvárosi Söröző csapata emelhette magasba a bajnoki trófeát
____Eredeti-P1150207.JPG

Az El-Finitó újra elhozta a kupát

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Sportcsarnok Kupa utolsó összecsapásait rendezték meg február 25-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A bajnokságot lezáró derbik végén az El-Finitó-Magyarvárosi Söröző csapata emelhette magasba a bajnoki trófeát.

Akció filmbe illő feszültséget hozott a bajnokság befejező fordulója, hiszen a két listavezető között csupán három pont volt a különbség. A Kórház csapata letarolta a Fekete Párduc együttesét, ám győzelme így csak az ezüstéremhez volt elegendő, hiszen az El-Finitó kétgólos győzelme a tornagyőzelmet is jelentette. A Kövizig-Fuszek gárdája gólzáport zúdított a Corso Hotelre, és megszerezte a bajnokság bronzérmes helyét.

Eredmények: Corso Hotel–Kövizig-Fuszek 4-10, Kórház–Fekete Párduc 7-1, Keverton–Szerver Play 4-1 és Közüzem–El-Finitó-Magyarvárosi Söröző 0-2.

A bajnokság végeredménye: 1. El-Finitó-Magyarvárosi Söröző 21 pont, 2. Kórház 18 pont, 3. Kövizig-Fuszek 15 pont, 4. Közüzem 12 pont, 5. Keverton 6 pont, 6. Szerver Play 4 pont, 7. Corso Hotel 4 pont, 8. Fekete Párduc 3 pont.

Különdíjak: a torna legjobb kapusa Szőke Imre lett a Kórház csapatából, a legjobb játékosának pedig Vadi Gergőt választották a bajnok El-Finitó együtteséből.

A Sportcsarnok Kupa befejezése után, március 4-én indul a Szenior Kupa. A mezőnyben a gyulai csapatok mellett az MTK Veterán és a Központi Sportiskola együttese is felveszi a futsalcipőt.

GYULAI HÍRLAP • 2017. február 27. 19:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)