Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három pont előnnyel fordul az utolsó etapra az El-Finito

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. február 02. 16:00
Három pont előnnyel fordul az utolsó etapra az El-Finito
A Pálfy Árpád Kupa 5. és 6. fordulójának eredményei

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság 5. és 6. fordulóját rendezték meg február 2-án. A fürdővárosi liga dupla fordulójában kiütéses győzelmeket és szoros csatákat láthattak a szurkolók.

képünk a Közüzem és Kroácia-Zágráb csapatainak összecsapásán készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A negyedik etap után a kilencpontos El-Finito-Magyarvárosi Söröző vezette a tornát, ám a CelerAct és a Kórház gárdája is lőtávolságra állt az éllovastól. A torna egyik régen várt derbijén a Kórház és az El-Finito Magyarvárosi Söröző került szembe egymással.

A fürdővárosi teremkupa ötödik fordulójának nyitómérkőzésén az El-Finito tövig kinyitotta a gólcsapot, a folytatásban a Közüzem alaposan elporolta a Futizo Kft. együttesét, a CerelAct pedig szoros derbin gyűrte le a Kroácia-Zágráb csapatát.

A hatodik etapban a Kórház és az El-Finito-Magyarvárosi Söröző döntetlenre hozta párbaját, a Kövizig-Fuszek a Futizo Kft. gárdája ellen gyűjtötte be győzelmi pontjait, a Közüzem pedig sistergős derbin győzte le a Kroácia-Zágráb legjobbjait.

Az 5. forduló eredményei: Kövizig-Fuszek–El-Finito-Magyarvárosi Söröző 1-12, Közüzem–Futizo Kft. 6-2 és  CelerAct–Kroácia-Zágráb 2-1.

A 6. forduló eredményei: Kórház–El-Finito-Magyarvárosi Söröző 2-2, Kövizig-Fuszek–Futizo Kft. 3-1 és Közüzem–Kroácia-Zágráb 5-2.

A Pálfy Árpád Kupa dupla fordulója után a címvédő áll az első helyen, a CelerAct három ponttal lemaradva áll a tabella második helyén, a harmadik helyre pedig a mostanában kiváló formában lévő Közüzem gárdája lépett fel. A teremtorna utolsó fordulójában az El-Finito- Magyarvárosi Söröző a Közüzemmel találkozik, a CerelAct pedig a Futizo Kft. együttesével néz szembe.

A tabella állása: 1. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 13 pont, 2.  CelerAct 10 pont, 3. Közüzem 9 pont, 4. Kórház 8 pont Kórház, 5. Kövizig-Fuszek 7 pont, 6. Kroácia-Zágráb 4 pont és 7. Futizo Kft. 0 pont.

A Pálfy Árpád Kupa utolsó fordulóját február 8-án rendezik meg.

A 7. forduló párosítása: Futizo Kft.–CelerAct, Kórház–Kövizig-Fuszek és El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Közüzem.

GYULAI HÍRLAP • 2020. február 02. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)