Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tornagyőztes amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 27. 17:00
Tornagyőztes amazonok
A gyulai lányok taroltak a helyi rendezésű teremlabdarúgó-tornán

Immár 11. alkalommal rendezték meg a nagy hagyományokkal bíró amatőrteremlabdarúgó-tornát február 26-án Gyulán. A futsal szépségeit felvonultató rendezvényen hét csapat mérte össze tudását. 

____Eredeti-DSC_0912.JPG

Nem találtak legyőzőre a Gyulai Amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Perjési Rita, Szilágyi Zsanett, Balogh Noémi, Bálint Kata, Kurai Nikolett, Bordás Renáta, Mázik Flóra, Paál Dalma, Barthalos Dóra, Szegedi Nikolett, Gera Dóra és Kajári Gabriella. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A tornán induló csapatok két csoportban kezdték meg az összecsapásokat. Az A csoportban helyet kapott a hazai Gyulai Amazonok mellett a Vörös Sárkány, a Karcagi SE és a Csanádapácai EFC.

Molnár Zoltánné megyei alakulatával indult a kupán, néhány olyan játékossal kiegészülve, akik kevesebb játéklehetőséghez jutnak az NB II.-es együttesnél. A gyulaiak magabiztosan nyerték meg csoportjukat, így készülhettek az elődöntőre, ahol a Dévaványa együttese várt a fürdővárosi futsalos lányokra. A legjobb négy között a Gyulai Amazonok négygólos, magabiztos játékkal múlták felül ellenfelüket, a másik ágon viszont „csak” büntetőkkel bizonyult jobbnak a vajdasági Magyarkanizsa a csanádapácai csapat ellen.

A mindent eldöntő csata során a hazaiak három gyors góllal elhúztak ellenfelüktől, ám a Magyarkanizsa nem adta magát könnyen, így öt perc alatt egalizálta az eredményt. A gyulai csapat azonban húsz másodperccel a vége előtt egy bombagóllal beállította a 4–3-as hazai győzelmet, és eldöntötte a kupa sorsát.

Eredmények: Csoportkör: Csanádapácai EFC–Gyulai Amazonok 0–3, Karcag SE–Gyulai Amazonok 0–4 és Gyulai Amazonok–Vörös Sárkányok 2–3. Elődöntő: Gyulai Amazonok–Dévaványai SE 4–0. Döntő: Gyulai Amazonok–Magyarkanizsa 4–3.

A torna végeredménye: 1. Gyulai Amazonok, 2. Magyarkanizsa, 3. Dévaványai SE, 4. Csanádapácai EFC, 5. Szegedi VSE, 6. Vörös Sárkány, 7. Karcagi SE.

A legjobb hazai játékosnak járó elismerést Balogh Noémi vehette át.

– Nagyon örülök, hogy több olyan csapat is elfogadta meghívásunkat, amellyel a közelmúltban ismerkedtünk meg. Szerettünk volna egy nagyon kellemes napot rendezni a lányok számára, egy olyan környezetben, ahol mindenki megmutathatja tudása legjavát. Úgy gondolom, hogy jól sikerült az egész torna, a jövőben szeretnénk ugyanígy télen megrendezni ezt a kupát – értékelte a napot a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)