Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A kitűnő első félidő ellenére kikaptak a gyulai kosarasok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 22. 08:00
A kitűnő első félidő ellenére kikaptak a gyulai kosarasok
Gyulai Color KE–MEAFC II. 75–104 (19–22, 22–20, 19–28, 15–34)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság 17. fordulójában a Gyulai Color KE csapata a tabella negyedik helyén álló MEAFC II. gárdájának otthonába látogatott február 19-én. Az NB I.-es listavezető MEAFC fiókcsapata nem ígérkezett könnyű ellenfélnek a fiatal gyulai keret számára.

____Eredeti-Gyulai_Color.JPG

A következő fordulóban is szükség lesz a jó játékra a gyulai kosarasoknak 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kezdő: Ludányi 31/9, Váczi 16/12, Szénási 10/6, Nagy 10, Beleznai 2. Csere: Gyarmat 4, Fórián 2, Magyar. Vezetőedző: Hajdú Zoltán.

A hazai gárda az első két negyedben erőn felül teljesített, hiszen tartotta a lépést az előrébb rangsorolt gárdával. A végére széteső Hajdú-gépezet számára a második félidő hozta el a nagyarányú vereséget. 

– Az első félidőben Ludányi és Váczi ponterős játékának köszönhetően nagyon jól működött a támadójátékunk, és az ellenfél kreatív támadóit is limitálni tudtuk. Sajnos az utolsó negyedre a rutintalanság és a hiányposztjaink kiütköztek, ennek ellenére pozitív fejlődést mutatott a játékunk az elmúlt hetekhez képest – foglalta össze a látottakat a vezetőedző.

Hajdú Zoltán legénysége ezután sem pihenhet, hiszen a következő fordulóban a tabella éllovasa érkezik a fürdővárosi arénába. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)