Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hasi panaszokkal szállították kórházba az egyik menekültet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. február 07. 16:41
Hasi panaszokkal szállították kórházba az egyik menekültet
A terhes nőt február 3-án fogták el a határrendészeti kirendeltség rendőrei

Hasi panaszokkal vittek kórházba a gyulai mentősök egy terhes nőt, aki február 3-án hajnalban Románia felől illegálisan akarta átlépni a határt – tájékoztatta lapunkat Schneider László mentőtiszt.

Mint arról lapunkban beszámoltunk, Gyula külterületén a határrendészeti kirendeltség rendőrei tizennyolc határsértőt fogtak el. A Románia felől érkező külföldiek közül tizenegyen iraki, öten szíriai, ketten afgán állampolgárnak vallották magukat. Egyikük, egy középkorú nő, hasi fájdalomra panaszkodott, ezért a fürdővárosi mentősök kórházba szállították.

A helyi mentőállomás vezetője arról is beszámolt, hogy február 1-jén egy nyolcéves fiút láttak el, aki az általános iskolában szenvedett fejsérülést. Aznap egy kerékpárost is segítségre szorult: a férfit Gyula külterületén ütötte el egy autó, a balesetben a válla sérült meg.

Másnap este szintén közlekedési balesethez riasztották a mentősöket: egy autó villanyoszlopnak ütközött, a sofőrt megfigyelésre szállították kórházba.

A mentőtiszt elmondta: múlt héten a hőmérsékletingadozás többeknél szédülést, vérnyomásproblémát okozott, illetve sokan szenvedtek végtagsérülést az ónos eső miatt. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)