Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ünnepséget tartottak az Esély Pedagógia Központ gyulai tagintézményében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. december 20. 14:15
Karácsonyi ünnepséget tartottak az Esély Pedagógia Központ gyulai tagintézményében
A tanulók koncerttel kedveskedtek a megjelenteknek
Karácsonyi koncertet adtak az Esély Pedagógia Központ Pánczél Imre Tagintézményének tanulói december 20-án. Az eseményre a szervezők a szülők mellett az intézmény azon partnereit is meghívták, akik egész évben adományaikkal vagy más módon segítették a dolgozók és a diákok munkáját.
____Eredeti-alap.jpg

A diákok karácsonyi dalokat adtak elő a vendégeknek 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A mintegy fél órás programra legalább százan összegyűltek az iskola földszinti nagytermében, ahol a diákok gyönyörű karácsonyi dalokat énekeltek. A produkciót vastaps fogadta, a kis művészek pedig szerényen vették tudomásul a zajos sikert.

Szelezsánné Poptyilikán Anikó, a szervezők egyike lapunknak elárulta: már évről évre hagyomány az iskolában, hogy meghívják azokat az embereket, akik támogatják az intézményt, és eképpen igyekeznek meghálálni felajánlásaikat, fáradozásaikat.

– Sok adományt kapuk, édességet, gyümölcsöt, ruhaneműt, játékokat, ezeket főképp hátrányos helyzetű tanulóink viszik haza, de ügyelünk arra, hogy mindenki más is kapjon valamit az ünnepek környékén – emelte ki a tagintézményvezető-helyettes.

Az ünnepi műsor után a látogatókat és az előadókat az iskola vendégelte meg, így az esemény közös süteményezéssel és jó hangulatú beszélgetéssel zárult. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)