Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ebédre várta a gyulai önkormányzat a város közfoglalkoztatottjait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2015. december 23. 09:00
Karácsonyi ebédre várta a gyulai önkormányzat a város közfoglalkoztatottjait
A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban 255 embert vendégeltek meg
Idén 225 meghívott vendége volt a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban megrendezett karácsonyi ünnepségnek, amit a gyulai önkormányzat szervezett a város közfoglalkoztatottjai számára. A december 22-én megrendezett közös ebéden a részvevőket meg is ajándékozták.
____Eredeti-GYHRCSD_010.JPG

gyula közfoglalkoztatottjait a városi tornacsarnokban köszöntötték 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A felszolgált ételeket a Gyulakonyha munkatársai készítették el. A jelenlévőknek Alt Norbert alpolgármester kívánt boldog karácsonyt, majd a Pernahajder Campbell zenekar dallamai csendültek fel. Az együttes tagjai elárulták, hogy erre a napra a saját szerzemények mellett, mindenki számára ismerős világslágerekkel is készültek.

Alt Norbert kérdésünkre elmondta, idén már sokadik alkalommal rendezik meg az eseményt. – Számunkra természetes, hogy a közfoglalkoztatottak számára is szervezünk karácsonyi ünnepséget, 2011 óta ezt minden évben megtesszük. Minden egyes ilyen napon ebéddel és műsorral köszönjük meg a velünk dolgozók egész éves munkáját. Az itt megjelent 225 ember többsége mezőgazdasági vagy köztisztasági munkát végez, de vannak városunkban kulturális területen és varrodában dolgozó közfoglalkoztatottak. Mindannyian fontos szereplői városunk életének – részletezte az alpolgármester.

A zenés műsor után az ebéd került sorra, majd az önkormányzat munkatársai karácsony alkalmából Erzsébet-utalványokat osztottak ki az eseményen megjelenteknek. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)