Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ünnepséget tartottak a Napfény Nappali Központban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. december 17. 15:15
Karácsonyi ünnepséget tartottak a Napfény Nappali Központban
Az intézmény ellátottjai is műsort adtak a megjelenteknek
Megünnepelték a közelgő karácsonyt a gyulai Napfény Nappali Központban december 16-án. A Béke téri intézményben – ahogy az ilyenkor lenni szokott – polgármesteri köszöntő, ünnepi műsor és egy kis ajándék várta a megjelenteket.
____Eredeti-IMG_1610.JPG

A nappali központban Ünnepi műsorral várták az időseket 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

– Minden évben megemlékezünk az ünnepekről – kezdte lapunknak tájékoztatóját Mészárné Szilágyi Katalin, a telephely vezetője. – A mi intézményünk abban különbözik a többitől, hogy a hozzánk járó időskorúak mellett fogyatékkal élő ellátottjaink is vannak, akik szintén ünnepi műsorral készülnek. Ez alkalommal legalább nyolcvan főt várunk a délutáni karácsonyozásra – tette hozzá a tagintézmény-vezető.

Czirják János, a műsor egyik szereplője lapunknak elárulta: egy angyalkát játszik majd a darabban, és minden hasonló alkalommal nagyon élvezi a szereplést. – Alig egy hét alatt tanultuk be a műsorunkat, amelynek legfontosabb üzenete az emberség, erről szól a kis előadásunk – emelte ki az egyik főszereplő.

Az ünnepi műsor Hegedűs István tiszteletes köszöntőjével indult, aki hangsúlyozta, karácsonykor az ünneppel járó külsőségek, ételek, népszokások mellett ne feledkezzünk meg a lényegről: Jézus születésének napjáról és a szeretetről.  A református tiszteletest a Bajcsy-Zsilinszky úti óvoda apróságainak műsora követte, akik a Négy gyertya meséjét adták elő.

Az előadások sorát az intézmény ellátottjainak műsora zárta, majd dr. Görgényi Ernő adta át a városvezetés ajándékait a klubtagoknak. Az esemény végén minden megjelent díszcsomagolásba rejtett süteményekkel térhetett haza az ünnepváró rendezvényről.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)