Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai nagycsaládosokat is meglátogatta a Mikulás bácsi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. december 10. 15:22
A gyulai nagycsaládosokat is meglátogatta a Mikulás bácsi
A fiatalok műsorral kedveskedtek a nem mindennapi vendégnek
Idén tizenegyedik alkalommal szervezte meg karácsonyváró téli ünnepségét a Gyulai Nagycsaládosok Egyesületének lelkes csapata. A december 10-i eseményt az Esze Tamás utcai Civil Házban tartották, ahol kényelmesen elfért a 33 meghívott tagcsalád a mintegy 100 gyermekével együtt.
____Eredeti-IMG_9196.jpg

...és eljött a mikulás

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A program az egyesület titkárának, Szákné Bajnai Zsuzsannának a köszöntőjével indult, majd Szák Zselyke énekelt egy szép karácsonyi dalt. Őt téli hangulatú verseket szavaló fiatalok követték, majd néptánc után újabb ének csalogatta a Mikulást a helyszínre. 

Szákné Bajnai Zsuzsanna lapunknak kifejtette: sok hasonló, közös eseményt szerveznek a borkóstolóktól a kirándulásokig, a karácsonyi bulit pedig fennállásuk óta közösen is megünneplik.

 –  A rövid műsor után éneklünk a Mikulásnak, aki a kicsiket megajándékozza. Ám ma egy pályázatnak köszönhetően a családok sem mennek majd haza üres kézzel. Sokan hoztak süteményt, illetve olyan tárgyakat is, amiket otthon már nem használnak. A délután folytatásában ezek közül válogathatnak majd a résztvevők – emelte ki a szervező.  

Szendrei Angelika, a nap egyik fiatal résztvevője elmondta: minden évben kicsit más és más a decemberi rendezvény programja.

– Már három éve járok ezekre a bulikra, négy testvérem van, mi hármas ikrek vagyunk. Nagyon szeretek a nagycsaládosok között lenni, nagyon jó a közösség. Itt nincs semmilyen kötözködés, és főleg a kisebb gyermekeken látszik, hogy sok fiatal között nőtt fel, sokkal jobban elszórakoznak a többiekkel, és semmit sem sajnálnak másoktól – részletezte Angelika.

Az esemény végére a Mikulás bácsi is megérkezett. Ő a gyermekeknek édességgel, a családoknak pedig tartós élelmiszercsomaggal kedveskedett. A program végén süteménnyel és jó hangulatú ajándék- és játékcsereberével zárult az ünnepváró összejövetel.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)