Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Segítséget várnak a kórházunk kis madarai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Pomázi Ferenc • MAGAZIN • 2016. december 11. 07:00
Segítséget várnak a kórházunk kis madarai
A madáreleség a kórház bármelyik portáján leadható
____Eredeti-madarak.jpg

képünk illusztráció

Forrás: www.miladnasri.com 

Tisztelt Kertbarátnők és Kertbarátok!

Így az év vége fele a apánkert Barátok Köre Egyesület tagjai ismételten kitettek magukért. Az adventi koszorú hosszú heteken keresztül lesz városunk fénypontja és látványossága. Köszönet az összefogásukért, munkájukért és anyagi áldozatvállalásukért.

Ha mindenki vállalna a lakhelyéért csak egy szombat délelőttöt, ez a város még szebb, ragyogóbb lenne! Egy kis közösségi munka mindenkinek jót tenne. A kertünkben az erősödő lehűlések okán nézzünk szét, hogy nem fagy-e meg valami, a kutak és szivattyúk víztelenítését tökéletesen végeztük-e el. A fagyérzékeny növények védelme megtörtént-e? Amennyiben hiányosságokat tapasztalunk, pótoljuk azokat!

A zöldség-, gyümölcskészletünk raktárába is tegyünk hőmérőt, hogy ellenőrizzük a hőmérsékletet. A fagykár elviheti a terményeinket, ha nem figyelünk a hőmérséklet ingadozásaira. A frissen beültetett gyümölcsfacsemeték ismétlő öntözését végezzük el, a biztosabb gyökeresedés érdekében. Az elraktározott terményeket válogassuk át, és csak az egészségeseket tartsuk meg.

A madarak etetése, itatása egyenletes legyen, hogy ott tartsa a kis segítőinket a kertünkben. Itt kérném a kedves olvasókat, ha tehetik, egy kis madáreleséggel támogassák kórházunk madárkáit. Valamelyik portára leadhatják adományaikat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)