Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra Galambos Dorina, Héjja Katalin és Áron „Apey” András

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. november 30. 12:15
Gyulán lép színpadra Galambos Dorina, Héjja Katalin és Áron „Apey” András
Programajánló
____Eredeti-Galambos-Hejja.jpg

December 6-án 19 órától Galambos Dorina és Héjja Katalin ad Mikulás-napi koncertet a Kamarateremben

Fotó: Gyulai Hírlap 

Erkel Ferenc Művelődési Központ

December 7-én, szerdán Halmos Béla, a hazai táncházmozgalom első prímása tiszteletére adnak emlékműsort. 19 órakor mutatják be a Szomjas György által rendezett Betyárjátékot. Az estet Görgényi Ernő polgármester és Halász János országgyűlési képviselő nyitja meg. A rendezvény kísérőprogramjaként 16.30-kor megkoszorúzzák a Halmos Béla-emléktáblát az Ecsedi utca 14. szám alatt, valamint a művelődési ház előterében Béla bácsi címmel fotókiállítás nyílik, amely a rendezvény időtartama alatt tekinthető meg. December 8-án, csütörtökön 19 órakor Zorán lép színpadra. Jegyek elővételben vásárolhatók a művelődési központ jegypénztárában. Bartóki-Gönczy Nóra fotókiállítása december 14-ig látható a művelődési ház földszinti galériájában.

Kamaraterem

December 6-án, kedden 18.30-kor Both Teodóra festőnek nyílik kiállítása Jelenések címmel. A tárlatot Cs. Tóth János művészeti író nyitja meg. December 6-án, kedden 19 órától a Mrs. Columbo zenekar: Galambos Dorina és Héjja Katalin ad Mikulás-napi koncertet. A vendégfellépő Áron „Apey” András lesz.

Százéves (Reinhardt) cukrászda

Dr. Tokajiné Kliszek Katalin fotókiállítása látható a cukrászda folyosógalériájában december közepéig.

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

December 8-án, csütörtökön 17 órától Grecsó Krisztián és Kollár-Klemecz László közös zenés irodalmi esttel lép fel a gyulai könyvtárban.

Vigadó

December 3-án, szombaton 18.30-kor +Zene címmel nyílik kiállítás Sándor László fotóiból. 19 órától a Get Over It, 20 órától az Illúzió zéró, 21 órától a Kiscsillag ad koncertet. A belépőjegy 1500 forint, gyulai középiskolásoknak diákigazolvány felmutatásával 800 forint. December 4-én, vasárnap 15 órától rendezik meg a városi Mikulás-ünnepséget. Műsorral készül a Calliopé Gyermekszínház, Pepe Manó és a Fülemüle zenekar. 17 órakor megérkezik a Mikulás. A rendezvény ideje alatt a kicsiket a Bábika Játszóház várja. A belépés díjtalan.

Tájvízház

December 2-án, pénteken 18 órakor Deli Zoltánné Szabó Éva és Deli Boglárka Éva zománcfestők munkáiból nyílik kiállítás a Tájvízházban. A Tűz-víz című tárlatot Hargitainé Megyeri Valéria, a Békés Megyei Képzőművészeti Szabadiskola Egyesület titkára nyitja meg. Az alkotások január 31-ig, keddtől vasárnapig 9–16 óra között tekinthetők meg a bemutatóház belépőjével.

Evangélikus templom

December 3-án, szombaton 17 órai kezdettel az Alföld Quartet ad adventi koncertet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)