Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Félmilliós adománnyal száll be a Centrum Patika a koraszülött-mentőautó költségeibe

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. november 10. 18:00
Félmilliós adománnyal száll be a Centrum Patika a koraszülött-mentőautó költségeibe
A gyűjtés addig tart majd, amíg a szükséges 50 millió forint össze nem gyűlik
____Eredeti-GYHRCSD_006.JPG

A Centrum Patika adományát dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed vette át 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kereken 500 ezer forintos adománnyal segíti a Karácsony János utcai Centrum Patika a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt, derült ki az eseményről szóló sajtótájékoztatón november 10-én.

Dr. Bassam Ali 

Az átutalásról szóló igazolást a gyógyszertár egyik tulajdonosa, dr. Bassam Ali adta át az alapítvány képviseletében megjelent dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed gyermekorvosnak. 

Az eseményen az adományozó kiemelte, többször segítették már az alapítványt és más hasonló kezdeményezéseket, amiket általában nem vertek nagy dobra. 

–  Az egészségnevelést, az egészséges étkezést szeretjük támogatni, például a helyi futóversenynek is fő támogatói vagyunk. Orvosként is híve vagyok az egészséges táplálkozásnak, így az egészségmegőrzéshez kapcsolódó eseményeknek, ezért, ha úgy látjuk, hogy van értelme, és jó célra megy, akkor nem szoktuk sajnálni az erre fordított össszeget – emelte ki dr. Bassam Ali

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed hozzátette: az általuk évente megrendezett Békés megyei Koraszülött Napot is rendszerint támogatja a patika, és nagyon hálásak a szervezők, amiért most a segítségükkel közelebb kerültek ahhoz, hogy a megyében is legyen egy korszerű koraszülött-mentőautó. 

Mint megtudtuk, a jelenleg is folyó akciónak nincs hivatalos lezárása, egészen addig tart majd, ameddig a szükséges mintegy 50 millió forint teljes egészében összegyűlik. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)