Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sikerrel zárult az országos szenior atlétikai verseny Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. szeptember 20. 10:00
Sikerrel zárult az országos szenior atlétikai verseny Gyulán
Szigeti Attila: mindig nagy öröm látni, hogy ápolják édesapám emlékét
A Gyulai Atlétikai Club és a Gyulasport Nkft. közösen rendezte meg a 25. jubileumi országos szenior atlétikai versenyt, amely egyben a negyedik Szigeti István-emlékverseny is volt. A nemzetközivé vált rendezvénynek az Id. Christián László Városi Sporttelep adott otthont szeptember 17-én.
____Eredeti-GYHRCSD_015.JPG

Szenior atlétikai verseny a gyulai sportpályán 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az ország számos pontjáról érkeztek versenyzők a szenior atlétikai kihívásra, amelynek mezőnye a marosvásárhelyi csapattal lett nemzetközi. Kellemes kora őszi időben, igazi versengésre való időben állhattak rajthoz a szeniorok. A regisztrációnál mindenki kézbe kapta Kovács István gyulain szenior atlétákról szóló kiadványát.

Kovács István

A nyitóbeszédet dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármester mondta el, melyben kifejezte örömét, hogy ilyen nagyszámú mezőny érkezett Gyulára. Emlékeztetett, hogy a fiatal generációnak nemcsak az olimpikonokra kell felnézniük, hanem az olyan elkötelezett sportolókra is, mint azok, akik a megmérettetésen rajthoz állnak.

Kovács István, a verseny technikai helyettese röviden köszöntötte, majd technikai információkkal látta el a versenyzőket. Az indulók 100 méteres, 200 méteres meghívásos, 400 méteres és 3000 méteres síkfutásban, magasugrásban, távolugrásban, hármasugrásban, gerelyhajításban, súlylökésben és diszkoszvetésben mérhették össze erejüket.

– Mindig nagy öröm látni, hogy ápolják édesapám emlékét. Főleg azért, mert hosszú évekig szervezte ezeket a versenyeket. Irigyelve nézem a versenyzőket, mert ha időm engedné, szívesen beállnék én is versenyezni. Annál is inkább, mert régebben magam is atletizáltam – nyilatkozott lapunknak Szigeti Attila.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)