Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pörgős metálhangulatot varázsolt a gyulai vár tövébe az Emma Undressed

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Tóth PéterKULTÚRA • 2016. szeptember 02. 09:30
Pörgős metálhangulatot varázsolt a gyulai vár tövébe az Emma Undressed
A debreceni zenekar a Rondellánál koncertezett
Kemény gitárszólamok, dobszólók és egy karakteres női hang: így lehetne összefoglalni a debreceni Emma Undressed augusztus 31-i koncertjét a Rondellánál, amely méltó módon zárta le a nyári koncertszezont. A zenekar összeállítása: Micskei Dalma (ének), Auer Bence (gitár) Béres János (gitár), Dávid Balázs Ádám (basszusgitár) és Docsa Gábor (dob). A banda gyulai születésű gitárosa, Auer Bence mesélt az együttesről.
____Eredeti-GYHRCSD_033.JPG

Az Emma Undressed a Rondella színpadán 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– 2014 szeptemberében alakultunk, stílusunkat leginkább a „csajénekes alternatív metál” szavakkal lehet összefoglalni. Már az első évünkben elég komoly sikereket értünk el, 2015 tavaszán megjelent az első albumunk, nyáron megnyertük az EastFest fesztivál közönségszavazását, így mi is zenélhettünk a fesztiválon, ősszel megjelent az első hivatalos klipünk, valamint megnyertük a megyei Pure Music by studio-iNside tehetségkutatót – mondta Auer Bence.

 

____Eredeti-GYHRCSD_006.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

2016 elején kiadtak egy három számos kislemezt magyar nyelven, az egyikhez klipet is készítettek. Áprilisban a Leander Kills őket választotta előzenekarnak, valamint felléptek fesztiválokon Nyíregyházán, Szolnokon és Kisvárdán is.

Az iskolakezdés vagy a hűvös időjárás miatt nem volt tömeg a koncerten, de aki mégis kilátogatott, az igazán jól érezhette magát. Az együttes bemutatkozásának megfelelően már az elején belecsaptak a húrokba, és ugyan voltak lassabb számok, de végig fenntartották a pörgős metálhangulatot.

 

____Eredeti-GYHRCSD_028.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Olyan számokat hallhatott a közönség, mint a Imagine Dragonstól a Radioactive, Rihanna Umbrella című száma, de olyan saját dalokra is bulizhattunk, mint a Mirror vagy a Kártyavár.

 

____Eredeti-GYHRCSD_001.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)