Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bemutatta új lemezét Kepenyes Pál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2016. július 13. 16:30
Bemutatta új lemezét Kepenyes Pál
A gyulai zenész tanítványával lépett fel a Világóránál
____Eredeti-DSCN2752_fokep.jpg

Király dominik és kepenyes pál a világóránál adott koncertet

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Lemezbemutató koncerttel várta az érdeklődőket Kepenyes Pál július 12-én a Világóránál. Kiss János, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. rendezvényszervezője köszöntötte a zeneszeretőket.

– Azon dolgozunk, hogy a turisták és a gyulaiak úgy éljék meg a nyarakat, mint egy folyamatos élményt. Nincs olyan nap, amikor ne lenne valamilyen programunk. A következő néhány hétben olyan eseményekre várunk mindenkit, mint a felolvasóest a Ladics-házban, Deák Bill Gyula koncertje a Göndöcs-kertben vagy a Gyulai Végvári Napok. Most pedig Kepenyes Pál mutatja be Szállj velem… című lemezét, Király Dominik segítségével – mondta Kiss János.

– Sok olyan lírai szám fog ma elhangzani, amelyek megjelentek CD-n is, de más dalok is felcsendülnek. Király Dominik a tanítványom, nem olyan régen egy országos döntőbe is bekerült, ő fog nekem segíteni ma este néhány szám erejéig – mondta Kepenyes Pál.

A koncerten olyan klasszikusokat hallhatott a közönség a frissen megjelent albumról, mint a Fly me to the moon, a Song of ocarina vagy Elton John Can you feel the love című slágere.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)