Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Meghalt Kepenyes Pál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. augusztus 23. 22:53
Meghalt Kepenyes Pál
Az elismert gyulai zenész 60 éves volt

A szomorú hírt közösségi odalán közölte néhány órával ezelőtt egyik zenésztársa. Lapunk információja szerint tegnap, 2022. augusztus 22-én este halt meg az elismert gyulai zenész.

kepenyes pál (1962–2022)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kepenyes Pál 1962-ben született. A Szegedi Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végzett. Első munkahelye a Békéscsabai Jókai Színház volt. Veszprémi sorkatonai évei alatt a Honi Légvédelmi Big band együttes tagja volt. A gyulai Erkel Ferenc Zeneiskolában 1995-től tanított. Tizennégy éven keresztül volt az intézmény igazgatója. Nevéhez fűződik többek között a Gyulai Big Band együttes megalapítása.  

Görgényi Ernő polgármester közösségi oldalán szomorúan búcsúzik Kepenyes Páltól. Mint írja, „koncertjeiddel rengeteg örömteli élményt adtál az embereknek. Tanítványaiddal egy életre megszerettetted a zenét. Még rengeteg élményt adhattál volna fellépéseiddel. Még sok-sok növendéknek adhattad volna át a muzsikálás semmivel össze nem hasonlítható élményét. Többé már nem hallgathatjuk a klarinét- és szaxofon muzsikádat, de tanítványaid művészetében tovább élsz. Nyugodj békében, Kepenyes Pál!

A Gyulai Hírlap 2015-ben hosszabb interjút készített Kepenyes Pállal. Ezzel az interjúval emlékezünk rá. Az interjú itt olvasható el. 

kepenyes pál 2015-ben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)