Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nemzetközi összecsapásokat ígér a hétvégi Fight Night gála

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.SPORT • 2016. június 02. 13:00
Nemzetközi összecsapásokat ígér a hétvégi Fight Night gála
A díjmentesen látogatható eseményen ezúttal húsz páros csap össze
Harmadik alkalommal rendezik meg Gyulán a Fight Night gálát június 5-én, amit a szervezők a most debütáló Pörköltkirály Kárpát-medencei Gasztronómiai Fesztivál programkínálatába illesztettek bele. Az eseményen ezúttal is a K1 és az MMA szabályrendszerei szerint küzdenek meg egymással a magyar és külföldi harcosok, akik közül ez alkalommal negyvenen lépnek majd ringbe a hétvégi gyulai fesztivál záróakkordjaként.
____Eredeti-fight_night_csuszi.JPG

Képünk a legutóbbi gálán készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az ország számos pontjáról érkező versenyzők számára nagy lesz a tét, hiszen az idén szeptemberben Szentpéterváron megrendezett MMA Eb kvalifikációért folyik majd a küzdelem. Az esemény másik különlegessége, hogy idén a magyarok mellett romániai és egy thaiföldi versenyzők is megméretteti magát.

Az este egyik legizgalmasabbnak ígérkező küzdelme a profi K1-es nemzetközi címmérkőzés lesz, amin a magyar Kádas Gábor küzdhet meg temesvári ellenfelével, Gieszer Eduard Rolanddal a címért. Hasonló izgalmakat ígér Székács Ádám és a thaiföldi Sarayut Sornchai közötti MMA-küzdelem is.

Niedermayer Zsolt a program ötletgazdája lapunknak elárulta: a szervezők célja az, hogy a különleges helyszínen megrendezett sporteseménnyel emléket állítsanak az 1920. június 4-én történt trianoni eseményeknek. – A történelmi helyszín, a gyulai vár – ahol őseink vívták meg csatáikat – inspirálóan hathat a versenyzők számára ahhoz, hogy a maximumot hozzák ki teljesítményükből, és a nézők számára is különleges élményt adhat ez a miliő – emelte ki a szervezők egyike.

Niedermayer Zsolt fontosnak tartotta elmondani, hogy a szervezők nagy örömére szolgál, hogy a látványos nemzetközi összecsapások minden évben egyre több látogatót csábítanak Gyulára, és kiemelte: a  vasárnap 18 órától induló program ingyenesen megtekinthető a gyulai várkertben. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)