Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bonyolult a hit útja? Tervezd újra! szlogennel nyert Erdődi Ferenc Vilmos kisvárosi intermédia-művész

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. február 26. 14:51
Bonyolult a hit útja? Tervezd újra! szlogennel nyert Erdődi Ferenc Vilmos kisvárosi intermédia-művész
Erdődi Ferenc Vilmos: egy csoda folytán a 44 pályázó közül helyezést értem el
A Reformáció Emlékbizottság nyílt szlogenpályázatán Erdődi Ferenc Vilmos Bonyolult a hit útja? Tervezd újra! szlogenje is díjat nyert. Egy csoda folytán a 44 pályázó közül helyezést értem el, ha minden igaz, az országos reformációs rendezvényeken és akár a közmédiában is felbukkanhat majd ez a jelmondat – mondta el lapunknak Erdődi Ferenc Vilmos kisvárosi intermédia-művész.
____Eredeti-DSCN7469.JPG

egy kis közös móka: vilmos szerkesztőségünkben és kérésünkre papírra vetette a nyertes szlogent: Bonyolult a hit útja? Tervezd újra!

Fotó: Gyulai Hírlap – M-P. J.

A Reformáció Emlékbizottság nyílt szlogenpályázatán a gyulai Erdődi Ferenc Vilmos Bonyolult a hit útja? Tervezd újra! szlogenje is díjat nyert.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közleményéből kiderül, hogy a Kárpát-medencei szlogenpályázatra 44 pályamunka érkezett. A Reformáció Emlékbizottság kulturális munkacsoportja első és második helyezést nem osztott ki. A bizottság két pályázó szlogenjét – Erdődi Ferenc Vilmos Bonyolult a hit útja? Tervezd újra!, valamint Kiss Sámson Endre A megújító erőforrás jelmondatát – azonban díjazta, mindkettőre azt mondta: ezek legyenek a 3. helyezettek.

– Talán érdekes országos hírről tudok beszámolni, amelynek gyulai vonatkozása van. Tavaly az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő segítségével a Reformáció Emlékbizottság szlogenpályázatot írt ki az 500 éves reformáció 2017-ben esedékes jubileuma alkalmából. A kiírás célja a reformáció örökségét kifejező, az egész nemzet és az egyházak megújulását célzó, jövőorientált tevékenységre rámutató frappáns, tömör, érdekes, figyelemfelkeltő jelmondatok megalkotása volt. Nos, ezen a pályázaton magam is elindultam, és a 44 pályázó közül, egy csoda folytán, helyezést értem el. Ha minden igaz, az országos reformációs rendezvényeken és akár a közmédiában is felbukkanhat a gyulai szlogen – mondta el lapunknak a kisvárosi intermédia-művész.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)