Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Régi-új elnökség a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület élén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. november 19. 09:00
Régi-új elnökség a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület élén
Az elmúlt időszakban csaknem megtriplázódott az egyesület taglétszáma
Képünk a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület korábbi ülésén készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

Újraválasztotta elnökségét a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület (GYIE). A szervezet őszi, tisztújító közgyűlésén a tagok egyhangúlag szavaztak bizalmat Kiss József elnöknek, Arató Henrietta és a Petrucza Zoltán alelnököknek, illetve dr. Szilágyiné Morár Ildikó titkárnak. A vezetőség mandátuma három évre szól.  

Lapunk megkeresésére Arató Henrietta elmondta: az elmúlt időszakban csaknem megtriplázódott az egyesület taglétszáma, jelenleg mintegy 150 tagot számlálnak. Az alelnök hozzátette: a tagok egyre tevékenyebben vesznek részt az egyesület munkájában.  

Arató Henrietta kiemelte: az elmúlt három évben a szervezet több pályázati támogatást is elnyert, ezekből informatikai oktatást, tanulmányutat és rendezvényeket szerveztek. Emellett a GYIE szintén pályázati forrásból támogatta a VisitGyula kártya bevezetését.

A szakember az eredmények kapcsán ugyancsak kiemelte a TDM szervezettel való aktív együttműködést, valamint tagjaik naprakész tájékoztatását. Mint kifejtette, az egyesület munkáját nagyban segítette, hogy egy főállású irodavezetőt sikerült alkalmazniuk. Az alelnök hozzáfűzte: saját üzemeltetésű honlapjuk is jól vizsgázott, így folyamatos megjelenést biztosíthatnak tagjaiknak.

– A legfőbb célunk továbbra is az, hogy még több vendéget sikerüljön Gyulára csábítanunk – fogalmazott Arató Henrietta. Az alelnök azt is elmondta: fontosnak tartják határon túli kapcsolataik megerősítését, és jövőbeli terveik között szerepel, hogy kiemelt programoknak biztosítanak helyszínt Gyulán. Mint megtudtuk, jelenleg a kecskeméti főiskolával folytatnak tárgyalásokat, így az is elképzelhető, hogy városunk adhat majd otthont az intézmény egyik nagy diákrendezvényének.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)