Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb újszülöttet ünnepelt a gyulai önkormányzat és a Gyulai Kreatív Varrónők Szövetkezete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2014. április 25. 16:30
Újabb újszülöttet ünnepelt a gyulai önkormányzat és a Gyulai Kreatív Varrónők Szövetkezete
Kőrösi-Tereszán Adriennt és csemetéjét, Kőrösi Emmát Hangyál Tímea és Torma Béla köszöntötte
A Kőrösi-családot köszöntötték. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

A gyulai újszülöttek világra jöttét ünnepli az az új akció, amelyet április elején indított útjára Gyula Város Önkormányzata, valamint a Gyulai Kreatív Varrónők Szociális Szövetkezete. Minden új jövevényt és szüleiket a körzet önkormányzati képviselője, valamint a szövetkezet munkatársa egyedi hímzésű babaruhával, virággal, illetve Póka György gyulai festőművész festményével ajándékozza meg.

Kőrösi-Tereszán Adriennt és csemetéjét, Kőrösi Emmát a szövetkezet képviseletében Hangyál Tímea, valamint Torma Béla önkormányzati képviselő köszöntötte törökzugi lakásukban. A körzet képviselője elmondta, az országban a gyermekszületés nem túl magas, úgyhogy minden egyes újszülött előnyére válhat hazánknak és városunknak is. Kétgyermekes családapa lévén nagyon szereti a gyerekeket, és külön örül annak, ha egy gyerkőc nem egykeként, hanem testvérével együtt nő fel, ami nem utolsósorban Magyarország népességnövekedéséhez is hozzájárul.

A Gyulai Hírlapnak a kismama elmondta, meglepetésként érte a város részéről a gratuláció. A kis Emma 3650 grammal született, és jó egészségnek örvend. Az egész család nagyon várta már a kis jövevényt, legfőképpen ötéves bátyja, aki már türelmetlenül várja, hogy kicsit idősebb legyen kistesója, és együtt játszhassanak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)