Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai olyan márkákat utasított maga mögé, mint a Herz, a Gundel és a Hollóházi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2013. október 17. 20:30
A Gyulai olyan márkákat utasított maga mögé, mint a Herz, a Gundel és a Hollóházi
A MagyarBrands idei toplistáján az előkelő harmadik helyen szerepel a Gyulai
Fotó: Gyulahús Kft.

Harmadik helyen szerepel a Gyulai márka a MagyarBrands idei, fogyasztói márkákat rangsoroló toplistáján. MagyarBrands-elismeréssel azokat a magyar vonatkozású márkákat díjazzák, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. A Gyulai olyan márkákat utasított maga mögé a listán, mint a Herz, a Gundel és a Hollóházi.  

A MagyarBrands program a legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását tűzte ki célul. A MagyarBrands-díj odaítélése alapvetően számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amit szakmai elbírálás és a GfK Piackutató Intézet által végzett fogyasztói kutatás egészít ki. Ezen szempontok összegzését követően a program szakértői egy komplex mutatószám létrehozásával alakítják ki a sikeres hazai márkák végleges listáját.

A nehéz gazdasági körülmények ellenére a Gyulai bizonyított. Külön öröm számunkra, hogy vásárlóink és fogyasztóink kitartottak mellettünk. Szeretetük és bizalmuk hozta meg a Gyulai számára az elismerést – olvasható a Gyulahús Kft. közleményében.

   

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)