Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mahó Andrea és Miller Zoltán szórakoztatta a Gyulai Várszínház közönségét Valentin-napon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Súr EnikőKULTÚRA • 2013. február 15. 10:00
Mahó Andrea és Miller Zoltán szórakoztatta a Gyulai Várszínház közönségét Valentin-napon
A esten a dalokat felvezető történetek által közelebbről is megismerhette a hallgatóság az énekeseket
Fotó: Gyulai Hírlap Online - Rusznyák Csaba

Musicalrészletekkel és közismert slágerekkel szórakoztatta a Gyulai Várszínház közönségét Mahó Andrea és Miller Zoltán Valentin-napon. A sokféle stílust felölelő zenés esten a nézők közelebbről is megismerhették a két énekest, hiszen a dalokat rövid, személyes történetekkel vezették fel. A kamarateremben Máté Péter, Bródy János és Fenyő Miklós népszerű dalait is meghallgathatta a publikum.

Az este folyamán kiderült, a Madách Színház primadonnája, Mahó Andrea 11 évvel ezelőtt "A nyomorultak" című musical kapcsán ismerte meg Miller Zoltánt, aki az 1995-ben alakult "Emberek" frontembere volt. Az együttes rajongói biztosan nem bánták meg, hogy jegyet váltottak a várszínház műsorára, hiszen a zenekar két dala is szerepelt a repertoárban.

A "Zene az kell" című estet Bon Jovi "It’s my life" című száma nyitotta meg. Miller Zoltántól megtudtuk, azért esett a választása erre a dalra, mert nagyon szereti a rockzenét, ezúttal azonban nem az eredeti hangszerelésben, hanem egy jól sikerült swinges feldolgozásban hallgathatta meg a közönség a rockslágert. A kétórás műsor első részében két olyan szám is elhangzott, amelyet az énekes a "Csináljuk a fesztivált!" című televíziós műsorban énekelt el. Mahó Andrea és Miller Zoltán szólóban és duettben is énekelt a színpadon. "Az operaház fantomja", az "Anna Karenina" és a "Greas" című musicalek betétdalain kívül a "Mesautó"-t és a "Nagy utazás"-t is párban énekelte el a két előadóművész.

Az est második részében főként ismert musicalekből hallgathatott meg részleteket a közönség, de elhangzott egyebek mellett Elvis Presley egyik szerelmes dala is. A műsort a "Made in Hungária" című musical azonos című betétdala zárta. Miller Zoltántól azt is megtudtuk, a népszerű musical, melyben az énekes alakította Fenyő Miklóst, tizenegy éven keresztül szerepelt a József Attila Színház repertoárján.

 

 

A majdnem telt házas zenés est természetesen nem érhetett véget ráadásdal nélkül. A közönség aktív részvételére építő előadás végén a hallgatóság együtt énekelhette el Mahó Andreával és Miller Zoltánnal Máté Péter „Azért vannak a jó barátok” című slágerét.

 

Fotó: Gyulai Hírlap Online - Rusznyák Csaba
GYULAI HÍRLAP • 2013. február 15. 10:00
A esten a dalokat felvezető történetek által közelebbről is megismerhette a hallgatóság az énekeseket
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)