
Fergeteges Erzsébet- és Katalin-napi bált rendeztek tegnap este Gyulán. A Park étterembe a határon túlról is érkeztek vendégek. Remek hangulat, pazar ételek, értékes ajándékok, boldog nyertesek és hajnalig tartó mulatság jellemezte az Erzsébet- és Katalin-napi bált.
A Park étterem este 6 órakor nyitotta meg kapuit. A rendezvényre érkező vendégeket élő zenével és fotózással fogadták. A Katalinoknak és Erzsébeteknek külön meglepetéssel is kedveskedtek: egy szál rózsával és a Viharsarki Lekvárium felajánlásából birsalmasajttal lepték meg őket. Jelenlétével emelte a rendezvény színvonalát Mikus Éva mecénásasszony és Gerhard Stengel, Gyula város díszpolgára, akik finom édességekkel járultak hozzá a tombolatárgyak sokaságához.
A báli menü kétségtelenül vendégcsalogató volt: magvas sajtterrine, libamájpástétom kiskertek zöldségeivel, bőrös sertéskaraj pikáns, magyaros fűszerezésű tepsis burgonyával, rozéra sült pácolt libamellfilé kukoricakásával, pezsgős káposztával. A magyar rapszódia fantázianevű desszert Eszterházy-tortából és epertükrön szervírozott kalocsai rétesből állt. Az ízletesebbnél ízletesebb falatokat követően kezdődött a tánc, melyhez a Ricsi Trió húzta a talpalávalót. Az est egyik fénypontja a tombolasorsolás volt, melyen sokan örülhettek kisebb-nagyobb ajándéknak. A fődíj a Halászcsárda által felajánlott 10 000 Ft-os ajándékutalvány volt.
– Ezúton is köszönjük, hogy támogatóink hagyományteremtő rendezvényünk mellé álltak, és bíztak a sikerükben. Úgy vélem, sikerült felelevenítenünk ezt a régi szép eseményt Gyulán. Mindenkit nagy szeretettel várunk jövőre is – mondta el a Gyulai Hírlapnak Fodor Krisztina, a Park Hotel vezetője, a bál főszervezője.




























