Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyári programokkal várja az érdeklődőket a Partyvarázs

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. július 10. 17:00
Nyári programokkal várja az érdeklődőket a Partyvarázs
Minden csütörtökön és pénteken 19 órától

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Nyári programokkal várja a gyerekeket és a felnőtteket minden csütörtökön és pénteken 19 órától a Partyvarázs Ajándék- és Játékbolt.

Leskovicsné Tóth Mária üzletvezető lapunknak elmondta: csütörtökönként a téma Gyula és a gyulai vár. A dolgozók jelmezekbe öltözve várják az érdeklődőket, akik fotózkodhatnak a vár urával és úrnőjével, és egy korhű kalodába zárva is megörökíthetik magukat.

Hozzátette: ügyességi játékok is kipróbálhatók az üzlet előtt, és készítettek egy kvízt is a fürdővárosról, az azt megoldók ajándékot is kapnak, továbbá kedvezményesen vásárolhatnak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az üzletvezető kifejtette: péntekenként a Star Wars és a Super Mario karakterei elevenednek meg az üzletben, az ezekhez kapcsolódó játékokkal várnak mindenkit, így például fénykardokkal is párbajozhatnak az arra vállalkozók, valamint a filmsorozat sisakjait is megnézhetik, felpróbálhatják.

Aláhúzta: mindkét napon 21 órakor, a gyerekeknek kedvezve, cukorágyúval lőnek. Emellett egy mini szikrashow-t is megtekinthetnek, valamint csillagszórókat is kiosztanak a jelenlévőknek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Partyvarázs Ajándék- és Játékbolt hétfőtől szerdáig 9 és 20 óra között, csütörtökön, pénteken és szombaton 9 és 22 óra között tart nyitva. Az üzlet Gyulán, a Városház utca 1. szám alatt található.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)