Az idézet a Koldusopera híres dalából való, a félelmetes fogsorú preparált cápafej pár napja, az indonéz étterem falát díszíti. Egy rendkívüli alkalomra tartogatta ugyanis magát a cápát az étterem tulajdonosa, Jalecz Lajos. Szombaton este nyolckor került sor arra a különleges vacsorára, amit a Chaine de Retiseurs, azaz a gasztronómiai világszervezet tagjaként az étterem rendezett, több mint 40 meghívott számára. Az indonéz nagykövet és munkatársai, valamint több neves svájci, német, francia gasztronómiai szakember vett részt a vacsorán. Az indonéz menüsor különleges kulináris örömöket kínált: tárkonyos struccleves fásgaluskával, ezt követően füstölt lazacba göngyölt homárpástétom illatos gombával, majd vegyes zöldségízelítő, Bali módra. A főfogás kemencében sült cápa pálmalevélbe csomagolt sárga rizzsel. Desszertként Monthegró parfét szolgáltak fel kiwiöntettel (...)
Még több régi cikk olvasható a Gyulai Hírlap online archívumában. E-előfizetés 3500 Ft/év.