Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2024. június 22. 11:18
Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei
Idén Marosán Vivien vehette át az Excussum díjat

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Tizennégy végzős diák ballagott el a Bay Zoltán általános iskolából június 22-én.

A megjelenteket Veresné Petrás Márta intézményvezető köszöntötte. Mint mondta, a ballagók végre megszabadulnak kötelezettségeiktől, de még az iskolához köti őket sok élmény, a barátok, a közös programok.

Kiemelte: a búcsúzás rövid ideig tart, de meghatározó korszakot zár le a diákok életében, hiszen véget érnek az általános iskolás évek, részben a gyermekkor is.

Az intézményvezető köszönetet mondott a tantestületnek, amelynek tagjai nem csupán tanították, de nevelték is a tanulókat, valamint az osztályfőnöknek, Püspöki Péternek, aki közösséget kovácsolt az osztályból, továbbá a szülőknek is, akik az iskolára bízták a gyerekeket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A folytatásban a diákok adtak műsort, majd következett az elismerések átadása. Kitűnő tanulmányi eredményeiért jutalmazták Marosán Vivient, Borsos Grétát, Cseresznyés Nikolettet, Pákozdi Dorinát és Pákozdi Ramónát. Kimagasló tanulmányi eredményeiért és példamutató magatartásáért díjazták Séllei Tímeát, a Kiváló Sportoló kitüntetést pedig Balázs Bálint vehette át. Tankerületi dicséretben részesült Dobay Brigitta. Balázs Bálint, Séllei Tímea és Juhász Fanni hitéleti díjat kaptak.

A Bay-plakettet a diákok közül Marosán Vivien, a tanárok közül Ludányiné Perényi Márta, a szülők közül pedig Boldoczki Edina érdemelte ki. A gyulavári részönkormányzat által alapított Excussum díjat Marosán Vivien kapta.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)