Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is meghirdették a nyári diákmunkaprogramot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. június 07. 14:00
Idén is meghirdették a nyári diákmunkaprogramot
16–25 év közötti fiatalok jelentkezését várják

Idén is meghirdették a nyári diákmunkaprogramot, június 17-én kezdődik a regisztráció – közölte hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

Mint írta, a program július 1-től augusztus 31-ig tart, amelynek keretében önkormányzati diákmunkát végezhetnek a fiatalok, illetve dolgozhatnak a mezőgazdaság, a turizmus vagy a vendéglátás területén is.

Kiemelte: az önkormányzati diákmunka esetében először a lakóhely szerint illetékes foglalkoztatási osztályon – gyulai diákok esetében a Gyulai Járási Hivatal foglalkoztatási osztályán (Ady Endre u. 8.) – kell jelentkezni, majd a nyilvántartásba vételt követően a kapott papírokkal a Gyulai Polgármesteri Hivatal szociálpolitikai és gazdaságfejlesztési osztályát kell megkeresni.

A városvezető hozzátette: azon 16 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik nappali tagozaton tanulnak, szolgáltatást kérőként kérték nyilvántartásba vételüket, és nem rendelkeznek foglalkoztatásra irányuló vagy vállalkozási jogviszonnyal.

A regisztrációhoz szükséges személyi igazolvány, lakcímkártya, tajkártya, adóigazolvány, érvényes diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás, befejezett iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány és bankszámlaszám.

További információ a gyula.hu oldalon található.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)