Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fajta Péter nyerte a Gyula Open egyéni küzdelmeit

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 04. 14:00
Fajta Péter nyerte a Gyula Open egyéni küzdelmeit
Párosban a Milos Karol–Tim Ruehl kettős állhatott a dobogó tetejére

A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub a nemzetközi mezőny fiatal játékosait látta vendégül május 26. és június 2. között. Az M15 ITF Gyula Open 15 ezer dollár összdíjazású tornán.

A nemzetközi tenisztornára a világ minden tájáról érkezett nevezés, a mezőnyben korábbi top 120-as teniszező, gyulai ITF bajnok és több magyar játékos is ott volt. A gyulai színeket az egykori fürdővárosi játékos, Kutasi Bence, valamint az OB II-es csapat két játékosa, Dennis Bogdan és Mateja Gojkovic képviselte.

Az egyéni küzdelmeket végül Fajta Péter nyerte.  A 22 éves magyar teniszező Bakonyi Dávid, Andrea Gola, Karol Fiber és Gian Marco Ortenzi kiejtésével jutott el a döntőig, ahol 6:1, 6:2-es mérkőzésen győzni tudott a cseh Matyas Cerny ellen.

A párosok fináléjában a első kiemelt Milos Karol és Tim Ruehl alkotta szlovák-német duó diadalmaskodott. A győztes az elődöntőben a Fajta Péter és Velcz Zsombor párost legyőző Boros Atilla és Kisantal Botond ellen tudott 6:0, 7:6 arányban győzni.

„Gyulán összesen 12 magyar játékos szerepelt a 32-es főtáblán és Fajta Péter sikere, illetve a fiatalabbak szereplési lehetősége is igazolta, hogy a szövetség szakmai programjának miért mérföldköve a minél több hazai rendezésű ITF Tour verseny” – írták a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub közösségi oldalán.

A hazai rendezésű ITF M15-ös versenyek sorozata június 10-én Nyíregyházán folytatódik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)