Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Örökös Városbarát címet kapott Szalai György és Balogné Patkás Katalin

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. május 28. 13:00
Örökös Városbarát címet kapott Szalai György és Balogné Patkás Katalin
Megtartotta éves közgyűlését a Gyulai Városbarátok Köre

Fotó: Gyulai Városbarátok Köre 

Örökös Városbarát címet kapott Szalai György és Balogné Patkás Katalin, az erről szóló oklevelet a Gyulai Városbarátok Körének éves közgyűlésén adta át a szervezet vezetője, Durkó Károly.

Az elnök lapunknak eljuttatott közleményében azt írta: a két díjazott a szervezet munkájában elévülhetetlen érdemeket szerzett, a 2001-es alapítás óta tagjai és motorjai a civil egyesületnek. Emlékeztetett: Balla Tiborral együtt immár hárman részesültek az elismerésben.

Fotó: Gyulai Városbarátok Köre 

A közgyűlésen a tavaly elvégzett munkáról Durkó Károly elnök és Szalai György alelnök számolt be, a pénzügyi beszámolót a civil szervezet könyvelője, Dér Józsefné ismertette, az idei programtervekről pedig Székely Árpád elnökségi tag beszélt.

A tagság az önkormányzati választásról is szót ejtett, ahol a Gyulai Városbarátok Körének jelöltjei önállóan, civilként indulnak. A szervezet polgármester- és képviselőjelöltjeit támogatja a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete, a Gyulai Városszépítő és Környezetvédő Egyesület, valamint az LMP is – ismertette az elnök.  

Hozzátette: „a város érdekei szerint dolgoznak tovább, mindent támogatnak, ami Gyula érdeke, de semmit sem fogadnak el, ami azzal ellentétes”.

Fotó: Gyulai Városbarátok Köre 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)