Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hozta a kötelezőt a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 14. 15:00
Hozta a kötelezőt a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–Medgyesbodzás SE 4-0 (3-0)

A Vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Medgyesbodzás SE gárdáját látta vendégül május 11-én. A bajnok és kupagyőztes fürdővárosi gárda már az első játékrészben eldöntötte a három pont sorsát.

Gyulai Termál FC: Szabó Marcell, Nagy Sándor, Dajcs Ádám (Szabó Viktor), Tanner Gergő (Kukla Zsombor), Horváth Zoltán (Repisky Dániel), Zabari Dávid, Babinyecz Balázs, Bojtos Tamás (Zsilák Mátyás), Trescsula Máté. Szabó Zsombor, Varga Tamás (Kiss Tamás). Csere: Csonka Dávid, Szabó Péter. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban megszerezte huszonkettedik győzelmét a nagyszénási arénában. A rájátszásra készülő gyulai keretnek három fordulója van, hogy tűzben tartsa magát az osztályváltó csatára.

Blrázs Gábor együttese a soros fordulóban a korábban kétszer is alaposan eltángált medgyesbodzási ellenfelét fogadta az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

A hazai keret nem is sokat váratta szurkolóit, Tanner Gergő már a 18. minutumban megszerezte a vezető gólt. A folytatásban is a gyulai csapat irányította a mérkőzést, Horváth Zoltán és Tanner Gergő találataival pedig háromgólos előnnyel mehetett pihenőre.

A kissé fáradtabban mozgó gyulai együttes több változtatást is eszközölt a második játékrészben, így a találkozó végeredményét a fiatal gyulai nevelésű játékos, Zsilák Mátyás állította be a 85. percben.

A Gyulai Termál FC begyűjtötte huszonharmadik győzelmét a bajnokságban. A júniusi osztályozóra készülő fürdővárosi gárdára még két bajnoki mérkőzés vár a 2023/2024-es szezonban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)