Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megújult a Visit Gyula Card informatikai rendszere

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. április 23. 14:30
Megújult a Visit Gyula Card informatikai rendszere
A korábbi plasztik kártyát QR-kód alapú, virtuális kedvezménykártya váltja fel

Több hónapos fejlesztést és belső tesztelést követően megújult a Visit Gyula Card informatikai. A korábbi plasztik kártyát QR-kód alapú, virtuális kedvezménykártya váltja fel – közölte a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.

Mint írták, az üzemelési koncepció változatlan marad, a szolgáltatáscsomag továbbra is ingyenes a Gyulán éjszakázó vendégek számára, a rendszerhez csatlakozott szálláshelyek tudják kiadni saját vendégkörüknek, akik a kedvezményt vagy extra szolgáltatást nyújtó turisztikai szolgáltatóhoz irányítja a kártyabirtokos vendégeket.

Kiemelté: a korábbi elavult rendszer sok szolgáltató számára nehézséget okozott, de a virtuális kártya használata egyszerű, ezért bíznak abban, hogy ez motiválja a vendéglátóhelyeket, attrakciókat, programszolgáltatókat, hogy extra szolgáltatások, vagy kedvezmények, esetleg csak a kártyával igénybe vehető egyedi ajánlatok nyújtásával csatlakozzanak a rendszerhez.

Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: a technikai átállást követő célok között prioritást jelent az elfogadóhelyek számának bővítése, hiszen minden szereplő közös érdeke, hogy tovább bővüljön a virtuális kártyával igénybe vehető kedvezmények és extra szolgáltatások köre, hiszen így a vendégek számára is nagyobb értéket képvisel a Visit Gyula Card.

A kártyabirtokosoknak jelenleg kedvezményt vagy grátisz szolgáltatást biztosítanak a gyulai múzeumok és kiállítóhelyek, a Gyulai Várfürdő, a Gyulai Várszínház, a Százéves és a Kézműves Cukrászda, a gyulavári kastély, a Máriás-ház, a Steigervald tanya, az Odalent Kalandpince, a Tourinform iroda, a rádiótörténeti kiállítás, a kolbászmúzeum, a Gyulai Pálinka Manufaktúra, valamint több üzlet és vendéglátóhely.

Bővebb információ a kártyáról és a rendszerről a visitgyula.com oldalon olvasható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)