Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egymillió forintot lopott el egy gyulai telephelyről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. március 22. 10:40
Egymillió forintot lopott el egy gyulai telephelyről
Vádemelést javasol a rendőrség

Fotó: police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított és vádemelést javasol az ellen a dobozi férfi ellen, aki egymillió forintot lopott el egy gyulai telephelyről tavaly október 23-án – közölték a police.hu oldalon.

A rendőrségi portál azt írta, a férfi a riasztó hangjára először elmenekült, nem vitt el semmit, de két órával később visszatért a telephelyre, hatástalanítani próbálta az elektronikus védelmet, és miután úgy tűnt neki, hogy ez sikerült, felfeszített egy pénzkazettát, belemarkolt a tartalmába, és futásnak eredt.

Eközben a biztonsági céghez, ahová a riasztó be volt kötve, jelzés futott be, és a telephely üzemeltetői is gondolták, hogy baj van, mert a telefonjukon nem látták az épületet pásztázó kamera képét. Időben érkeztek a helyszínre, és üldözőbe vették a férfit, aki eltűnt a közeli erdős részen. Miközben menekült, többször elesett, a pénz egy részét elszórta.

A rendőrök azonosították a férfit, és másnap reggel a lakásán előállították. Beismerte, a lopást és elmondta: mindent megtett azért, hogy ne bukjon le. Egy utcai szemetesbe dobta a pulóverét, másnap reggel pedig megborotválkozott, levágta a bajuszát.

A rendőrség az ügy iratait március 21-én továbbította az ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)