Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pillangóhatás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2024. március 13. 16:56
Pillangóhatás
Kórházi dolgozók alkotásaiból nyílt kiállítás

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Pillangóhatás címmel nyílt kiállítás március 13-án a Pándy Kálmán-tagkórház igazgatási épületében. A tárlaton a Békés Vármegyei Központi Kórház munkatársainak alkotásait mutatják be.

A kiállítást Hack Gabriella humánpolitikai és titkársági osztályvezető nyitotta meg. Elmondta: a kórházi dolgozók műveit bemutató kiállítást ötödik alkalommal szervezte meg Bodor Anita osztályvezető főorvos.

– A pillanatot megörökíteni, vagy régi, szép emlékeket vászonra vetni kollégáinknak kikapcsolódás és feltöltődés is egyben, nekünk pedig üzenet a mindennapokra – fogalmazott.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hozzátette: az első kiálltáson még csak nyolc alkotó mutatta meg műveit, de Bodor Anitának köszönhetően egyre többen csatlakoztak a csapathoz. A tárlaton több mint hatvan festmény, fotó és kézműves alkotás tekinthető meg.

A tárlaton Bálint Amanda, Biros Erika, Bodor Anita, Bondárné Kővári Matild, Balogné Pruha Mária Anett, Fervágner Frigyes, Goron Andrea, Kuti Árpád, Maczik Eleonóra, Marksteiner Béla, Nyitrai Ferenc, Papp Mária, Pálovits Ágota, Pikó Béla, Pusztai Hajnal, Rajtár Jánosné, Rákóczi Józsefné, Sallai Dániel, Szabó Veronika, Tóth VivienWolf Ildikó és Zádori-Born Alexandra műveit nézhetik meg az érdeklődők.

A köszöntő után Pálovits Ágota és Simonfi Gábor adtak zenés műsort.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)