Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy már megnyert mérkőzésen döntetlenezett a férfi-kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 07. 14:00
Egy már megnyert mérkőzésen döntetlenezett a férfi-kézilabdacsapat
Gyulai SE–Békéscsabai DSK 22-22 (14-9)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Csongrád-Csanád–Békés–Jász vármegyei férfi-kézilabdabajnokságban szereplő Gyulai SE a 14. fordulóban a Békéscsabai DSK együttesét fogadta március 2-án. A fürdővárosi gárda a bajnoki címért folyó versenyfutás egyik legfontosabb találkozóján döntetlent játszott legnagyobb riválisával.

A gyulai keret két győzelemmel kezdte a tavaszt, ezzel továbbra is megőrizte vezető helyét a bajnokságban. A folytatásban azonban kétszer is hibáztak a fürdővárosiak, így hódmezővásárhelyi és szegedi ellenfelük is elvitte tőlük a győzelemért járó pontokat.

A bajnokság soros összecsapásán az éllovas szomszédvári gárda érkezett a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba, hogy ismét egymásnak feszüljenek a felek a bajnoki címért. A két csapat már kétszer is megütközött egymással, egy gyulai győzelem és egy döntetlen áll a mérlegen.

Mohácsi Árpád vezetőedző előzetesen kiemelte, fontos mérkőzés vár csapatára, hiszen a bajnoki cím megszerzéséhez oda-vissza meg kell vernie riválisát.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A hazai együttes ennek megfelelően kezdte a találkozót, az elejétől vezetve fokozatosan elhúzott ellenfelétől, és a félidő végére megnyugtató előnyt szerzett.

A fordulás után is a gyulai gárda irányította a mérkőzést, ám 19-11-es állásnál egy komoly rövidzárlat állt be a cspatnál, amire a vendégcsapat azonnal lecsapott. A békéscsabai együttes fokozatosan dolgozta le hátrányát, a rendre ziccereket hibázó hazai keret nem tudta érvényesíteni akaratát.

A találkozó véghajrája is puskaporosra sikeredett, a két rivális pedig percekig nem talált be a kapuba. Az utolsó percben a vendéggárda kiegyenlítette a találkozót (22-22).

A Gyulai SE csapata maradt a tabella harmadik helyén, két pont lemaradásban békéscsabai ellenfele mögött.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)