Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fordulatos mérkőzésen szerzett egy pontot a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 19. 14:16
Fordulatos mérkőzésen szerzett egy pontot a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
Eger SE–Gyulai Amazonok 3-3 (2-3) 

Az NB II.-es futsalbajnokság hétközi fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Eger SE otthonában lépett pályára február 15-én. A fürdővárosi gárda fordulatos mérkőzésen döntetlenezett riválisával. 

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes, Kurai Nikolett. Csere: Kovács Viktória, Kurta Alma, Szappanos Katalin, Futaki Fruzsina, Nagy Katalin, Czirók Gréta és Komlósi Anna. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.   

A gyulai gárda az előző, keddi forduló után – melyen magabiztos lendülettel robogott át felsőzsolcai ellenfelén – nem sokat pihenhetett. Ellenfele, az egri csapat komoly erőt képvisel, a tabella dobogós helyéről várta a találkozót. 

A mérkőzést a vendégcsapat kezdte jobban, Kurai Nikolett már a második percben gólra váltotta Szűcs Beatrix indítását. A folytatásban az egri gárda kétszer is kihasználta ellenfele hibáját, így megfordította a találkozó állását (1-2)

Néhány perc múlva Lovas Laura szerzett labdát félpályánál, majd Kurai Nikolett fejezte be góllal az ellentámadást. A találkozó első félidejét Nagy Katalin szemfüles találata zárta, 3-2-es gyulai vezetéssel cseréltek térfelet a csapatok. 

A második játékrész elején egy egri játékos megpattanó lövése a hálóban landolt, így ismét döntetlen állt a kijelzőn, és bár mindkét oldalon agódtak helyzetek, a mérkőzés végéig már nem változott az eredmény.

„Nem vagyunk teljesen elégedettek, viszont szeretnénk a dobogón végezni a bajnokság végén, amihez ez az egy pont is fontos lehet” – értékeltek a fürdővárosi együttes közösségi oldalán. 

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a tabella negyedik helyéről várhatja a hét utolsó mérkőzését, melyet a közvetlen rivális OMTK-ULE otthonában játszik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)