Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közlemény bölcsődei dolgozó azonnali elbocsájtásáról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. február 08. 14:25
Közlemény bölcsődei dolgozó azonnali elbocsájtásáról
A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézmény közleménye

A Csemeteház Bölcsőde egyik gyermekgondozójáról 2024. február 7. napján olyan videófelvétel került nyilvánosságra a közösségi médiában, amely kivétel nélkül minden normális embert felháborított. A felvételen gyermek nem szerepel. A felvétel nem a bölcsődében készült. Az illető munkavállaló a felvétel megjelenésekor nem az intézményben tartózkodott. Amint a munkáltató tudomására jutott a felvétel, azonnal vizsgálatot indított az ügyben, egyidejűleg a munkáltató felhívta a dolgozót  arra, hogy a vizsgálat lezártáig ne álljon munkába.

Már másnap, február 8. napján délelőtt a vizsgálat lefolytatásra került, amelynek eredményeképpen a videón látható munkavállaló munkaviszonya azonnali hatállyal megszüntetésre került. Az illető már nem dolgozik az intézménynél és többet nem is dolgozhat a kistérségi társulás, illetve az önkormányzat által fenntartott bölcsődékben, vagy köznevelési intézményekben.

Eddig arra nem merült fel adat, hogy az elbocsájtott dolgozó a munkahelyén rendellenes tevékenységet folytatott volna. A gyermekek biztonsága érdekében azonban a munkáltató vizsgálatot folytat annak kiderítése céljából, hogy korábban a kollégák között merült-e fel gyanú arra vonatkozóan, hogy az elbocsájtott munkavállaló a munkahelyén visszaélést követhetett el a reá bízott gyermekek sérelmére. Ilyen gyanú felmerülése esetén a munkáltató haladéktalanul feljelentést tesz a rendőrségen.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)